top of page

Tjänster för lag

 

 

Fysträning

Idrott blir roligare om man är starkare i närkamperna och snabbare än motståndarna. Kan man dessutom hålla sig skadefri så får man mer tid att lägga på att träna och utöva sin idrott,  det är ju faktiskt det som gör att man utvecklas och blir bättre. Men för maximala resultat krävs kunskap och noggrann planering. Jag utformar ett upplägg utefter de krav er idrott ställer, era målsättningar samt åldern och erfarenheten på spelarna.

 

Föreläsning

 

En föreläsning varar i två timmar. Den kan rikta sig till spelare, ledare eller bådadera.

 

Ämnen:

 

 -Träna för att bli stark och explosiv i er idrott

 

 -Träna för att bli uthållig i er idrott

 

-Träningsplanering/periodisering

 

I båda de ovanstående exemplen ingår en mer teoretisk del där exempelvis grundläggande biomekanik och fysiologi ingår. Det blir lättare att förstå varför en viss övning kan öka prestationen om man förstår vad som faktiskt händer i kroppen när man utför den. Därefter kommer en mer praktiskt tillämpningsbar del där jag pratar om övningsval, set, repetitioner, vila mellan set och intervaller och så vidare.

 

-Hur ska man äta för att prestera?

 

 

Workshops

 

En workshop kan fungera som en start inför ett samarbete mellan oss för att ge möjligheten att prova och lära sig mycket av den träningen vi ska använda oss av framöver under träningen. Alternativt kan en workshop vara bra om ni vill sköta er träning själva men vill ha inspiration, hjälp med teknik eller lära er nya träningsmetoder för att träningen som ni lägger ner mycket tid på ska bli ännu effektivare.

 

Ämnen:

 

 -Specifik styrketräning för er idrott

 

 -Teknik i skivstångsträning

 

 -Maxstyrka

 

 -Explosivitet, spänst och snabbhet

 

 -Kombination av ovanstående

 

 

Kombination föreläsning och workshop

 

Ett utmärkt sätt att kombinera teori med praktik inom något eller några av ämnena ovan. Vi börjar med en föreläsning och går därefter noga igenom övningar i styrkelokalen för att omsätta det vi nyss lärt oss under föreläsningen i praktik.

 

En perfekt start på försäsongen för att kunna få ut max av träningen som ska komma.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page